До 2026 року вартість ринку страхування життя в Індії перевищить $150 млрд.

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Середньорічний темп зростання страхування життя в Індії протягом найближчих трьох років перевищить 10%, що спричинить понад $150 млрд преміального доходу. Такі дані наводяться у звіті GlobalData.

Автори звіту головними драйверами зростання сектора страхування життя називають розвиток цифрових каналів дистрибуції та інновацій у страхових продуктах. В Індії помітно зростає поінформованість про страхові продукти, що сприяє збільшенню попиту та проникненню страхування.

«Індустрія страхування життя в Індії переживає значне постпандемічне зростання, що підтримується поінформованістю, зростаючим попитом на групові поліси і сприятливим нормативно-правовим середовищем», – прокоментував один із авторів звіту GlobalData.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що міжнародний холдинг HSBC вибрав ринок Індії своєю стратегічною метою. “Ми бачимо, як в Індії створюється багатство і зростає кількість мільйонерів … тому було прийнято принципове рішення знову ввести приватний банкінг в Індії”, – сказав Хітендра Дейв, генеральний директор HSBC India.

Коментарі