Ринок Індії для міжнародного холдингу HSBC стане новою стратегічною метою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Протягом року міжнародний банк HSBC Holdings проведе перезапуск свого банківського підрозділу в Індії, що підтверджує зміну стратегічного спрямування діяльності на Азіатсько-Тихоокеанський регіон.

За словами генерального директора HSBC в Індії, регіональний ринок має великий потенціал зростання. “Ми бачимо, як в Індії створюється багатство і зростає кількість мільйонерів … тому було прийнято принципове рішення знову ввести приватний банкінг в Індії”, – сказав Хітендра Дейв, генеральний директор HSBC India.

На отримання необхідних регуляторних погоджень відводиться від 6 до 12 місяців, після чого роботу підрозділу буде запущено.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що китайський страховик Ping An та основний акціонер HSBC запропонував розділити міжнародний бізнес банку HSBC за регіональною ознакою для більш справедливого розподілу прибутку.

Після цього стало відомо, що лондонський інвестиційний банк Robey Warshaw розробляє для фінансового холдингу HSBC стратегію відокремлення азіатського портфеля.

Коментарі