До групи страховиків Net Zero приєднався холдинг Fidelis Insurance

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страховий холдинг Fidelis Insurance оголосив про приєднання до екологічної групи страховиків Net Zero Insurance Alliance, що свідчить про прихильність до Принципів сталого страхування.

Про це інтернет-ресурсу УкрСтрахування стало відомо з прес-релізу Fidelis. Повідомляється, що страховик планує вийти на нульовий рівень викидів вуглецю, повідомивши проміжні результати вже у 2023 році.

«Ми раді бути частиною цієї важливої ​​ініціативи та маємо намір повністю впровадити її принципи у те, як ми працюємо у Fidelis. Ми маємо намір досягти нульового рівня викидів задовго до 2050 року/… Ми твердо віримо, що це зробить наш бізнес більш стійким і прибутковим з часом», – прокоментував Річард Бріндл, голова та головний виконавчий директор групи Fidelis.

Раніше страхова та фінансова група з Іспанії Mapfre приєдналася до екологічної групи страховиків, крім цього ініціативу створення Net Zero Insurance Alliance підтримали дев’ять страхових Груп: Allianz, AXA, Aviva, SCOR, Swiss Re, Zurich Insurance, Munich Re та Generali та Tokio Marine.

Коментарі