Французька AXA Group оголосила про початок викупу власних акцій на 1 млрд євро

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Початок програми зворотного викупу акцій на суму 1,0 млрд. євро оголосила французька страхова група AXA Group. Цей крок схвалено Загальними зборами акціонерів 28 квітня під час презентації річного звіту Групи. Тоді ж акціонери схвалили запропонований Радою директорів план виплати дивідендів у розмірі 1,54 євро на акцію.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на прес-реліз AXA Group, акції будуть викуплені в період з 8 серпня по 18 листопада 2022 року за ціною, яка буде визначена на основі середньозважених показників. Усі викуплені акції французького страховика будуть анульовані, щоб унеможливити розбавляючий ефект вартості акцій.

Нагадаємо, за підсумками першого півріччя французька страхова група AXA Group досягла зростання за всіма основними показниками – виручкою, прибутком і платоспроможністю. Згідно зі звітом AXA Group, валовий виторг зріс на 1% до 55 млрд євро, прибуток показав приріст у 4% до 3,9 млрд євро, а базовий прибуток з розрахунку на одну акцію зріс на 11% до 1,65 євро.

Коментарі