Insurance Europe вітає зміни щодо вирішення юридичних спорів

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Європейська страхова асоціація Insurance Europe прокоментувала оцінку Європейською комісією доповнень до нормативних актів для захисту споживачів страхових послуг щодо вирішення юридичних спорів та доступу до інформації.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що йдеться про Директиву про альтернативні вирішення спорів щодо споживчих спорів, положення про врегулювання спорів в Інтернеті та положення про співпрацю між національними органами, відповідальними за дотримання законів щодо захисту прав споживачів.

«Ці законодавчі тексти дають споживачам впевненість у тому, що вони мають доступ до ефективних, швидких і або дешевих, або безкоштовних механізмів вирішення їхніх суперечок; і що існує належний нагляд та координація в рамках CPC, якщо є випадки недоліків у масштабах усього ЄС», – йдеться у прес-релізі Insurance Europe.

Раніше глава страхової асоціації Insurance Europe Адреас Брандштеттер заявив, що у зміцненні національних пенсійних схем вирішальну роль можуть грати страхові компанії, якщо візьмуть на себе функцію постачальників пенсій другого та третього рівня.

Коментарі