Іспанська Mapfre погіршила комбінований коефіцієнт збитковості, цільовий показник якого буде змінено

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Сьогодні відбулася презентація звіту про підсумки роботи іспанської страхової компанії Mapfre у першому півріччі 2022 року.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що прибуток страховика у звітному періоді скоротився порівняно з аналогічним періодом 2021 року на 7,3% до 338 млн євро. Разом з тим, преміальний дохід, як і загальний виторг Mapfre, збільшився до 10,5 млрд євро і 14,8 млрд євро відповідно.

Комбінований коефіцієнт збитковості страховика зріс на 3,2 пункти до 98,3% порівняно з 95,1% роком раніше, що свідчить про незначне зниження ефективності.

За словами фінансового директора Mapfre, компанії буде складно досягти в ринкових умовах, що склалися, цільового показника в 94-95%. Очікується, що цей показник компанії буде «переглянуто найближчими кварталами залежно від еволюції інфляції».

Раніше рейтингове агентство Standard & Poor’s опублікувало рішення зберегти кредитний рейтинг емітента для Mapfre на рівні “A-” зі стабільним прогнозом, рейтинг простих зобов’язань на рівні “A-” та рейтинг субординованих зобов’язань на рівні “BBB”.

Коментарі