Іспанський страховик Mapfre опублікував попередні підсумки за другий квартал

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова група з Іспанії Mapfre завершила другий квартал із зростанням сукупного доходу на 7,7%, зокрема показник страхових премій зріс на 8,5%.

Перестрахувальний підрозділ Mapfre Re збільшив преміальний дохід на 13,9%. Детальний звіт щодо видів бізнесу та регіональної діяльності іспанський страховик опублікує 28 липня 2022 року.

Крім цього, Mapfre повідомляє, що рейтингове агентство Standard & Poor’s опублікувало рішення зберегти кредитний рейтинг емітента на рівні “A-” зі стабільним прогнозом, рейтинг простих зобов’язань на рівні “A-” та рейтинг субординованих зобов’язань на рівні “BBB”.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв про приєднання Mapfre до екологічної групи страховиків Net Zero Insurance Alliance, зобов’язавшись не пізніше 2050 року домогтися нульового вуглецевого сліду у своїх операційних та виробничих процесах. Зобов’язання компанії призведе до максимального скорочення викидів СО2 «у всій організації та усуне залишкові викиди, які не скорочені за рахунок компенсаційних проектів».

Коментарі