Канадська корпорація Intact зобов’язалася досягти нульових викидів СО2 до 2050 року

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Нові кліматичні зобов’язання фінансової корпорації Intact (Канада) складаються з кількох напрямків, серед яких — досягнення нульового викиду СО2 до 2050 року, план адаптації до екстремальних погодних умов, створення екологічних продуктів у сфері страхування та формування екологічних звичок у своїх клієнтів.

Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо з прес-релізу Intact, в якому детально викладено програму переходу до сталої економіки та формування кліматично-орієнтованого споживання фінансових продуктів.

“Ми вже понад десять років разом з нашими клієнтами перебуваємо на передньому краї боротьби зі зміною клімату”, – сказав Чарльз Бріндамур, генеральний директор Intact Financial Corporation. «Ми прагнемо використати інклюзивний підхід до підтримки наших партнерів та клієнтів, і ми використовуватимемо наші сильні сторони, щоб допомогти знизити ризик переходу до сталого майбутнього», – додав він.

Нагадаємо, у червні 2021 року угода між канадською Intact Financial і компанією з Данії Tryg щодо купівлі однієї з провідних страхових груп Великобританії RSA набула статусу завершеної. Умовами угоди передбачена передача Intact підрозділів RSA у Канаді, Великій Британії та інших країнах, а Tryg – у Швеції та Норвегії. Обидві компанії будуть співвласниками датського підрозділу RSA.

Коментарі