Клієнти страхових компаній повинні отримувати чітку та прозору інформацію: Insurance Europe

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Європейська страхова асоціація Insurance Europe виступає за побудову міцних та довгострокових відносин із клієнтами через надання прозорої та чесної інформації про страхові продукти.

Insurance Europe посилається на Директиву ЄС про страхові послуги, включаючи її вимоги щодо нагляду за продуктами та управління, а також документ з інформацією про страхові продукти (IPID). Усі вони «забезпечують міцну основу задоволення потреб споживачів і вимагають, щоб страхові дистриб’ютори діяли чесно, справедливо, професійно й у найкращі інтереси своїх клієнтів».

Коментар європейської страхової асоціації пролунав як відповідь на консультацію Європейського управління зі страхування та професійних пенсій (EIOPA) з приводу наглядової заяви про виключення у страхових продуктах для ризиків, що виникають внаслідок системних подій.

Раніше інтернет-ресурс УкрСтрахування повідомляв, що Insurance Europe заявила про відсутність будь-яких доказів причетності страхового сектора до виникнення або передачі системних кліматичних ризиків.

Коментарі