Компанія цифрового страхування Digit Insurance (Індія) планує IPO на $500 млн

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Після гучного IPO державного страховика Індії Life Insurance Corp (LIC) готується ще один вихід на ринок компанії зі сфери цифрового страхування.

Як стало відомо інтернет-ресурсу УкрСтрахування з повідомлення Reuters, стартап-єдиноріг із ринковою вартістю до $5 млрд Digit Insurance планує первинне публічне розміщення акцій з метою залучити не менше $500 млн.

Публічна інформація про підготовку IPO поки не підтверджена представниками Gigit Insurance, проте вже відомо, що букранерами угоди призначено Morgan Stanley та індійський інвестиційний банк ICICI Securities. Джерела Reuters стверджують, що на подачу документів для IPO очікується не раніше вересня цього року, коли виповниться 5 років з моменту заснування компанії, що є необхідною регуляторною умовою для виходу на біржу.

Digit Insurance надає послуги автострахування, туристичне та медичне страхування на ринку Індії.

Нагадаємо, на початку травня відбулося найбільше в Індії IPO страхової корпорації LIC, що залучило $2,7 млрд. в результаті продажу 3,5% акцій страховика. Проте вже першого дня торгів акції LIC продемонстрували зниження котирувань на 5% через погіршення настроїв у зв’язку з нещодавньою волатильністю ринку.

Коментарі