Лондонський Lloyd’s не планує вихід зі складу учасників Альянсу страховиків Net-Zero

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Голова найбільшого страхового ринку Лондонський Lloyd’s Джон Ніл вважає, що для зміцнення Альянсу страховиків Net-Zero правила членства мають бути рекомендаційними, а не такими, що наказують.

Про це він заявив в інтерв’ю агентству Reuters. «NZIA потрібно ще раз поглянути на свої цілі, інакше альянс розвалиться», – сказав Джон Ніл, додавши, що вихід зі складу Альянсу Net-Zero деяких страховиків має призвести до переосмислення членства в цій спільноті.

За словами Джона Ніла, Лондонський Lloyd’s виконав вимоги NZIA і не планує виходити із його складу. «Нам не потрібно поспішати це», – сказав він.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що швейцарська страхова група Swiss Re оголосила про вихід зі складу Альянсу страховиків Net-Zero, ставши четвертим учасником, який залишив Альянс.

Також нагадаємо, на адресу Альянсу страховиків Net-Zero надійшло письмове звернення від колективу генеральних прокурорів-республіканців (RAGA), в якому висловлюється «занепокоєння щодо законності їхніх зобов’язань співпрацювати з іншими страховиками та власниками активів, щоб сприяти активному клімату».

Коментарі