Лондонський Lloyd’s поки що не готовий дати прогноз збитків від війни в Україні

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страховий ринок Лондонський Lloyd’s провів загальні збори акціонерів, на яких, окрім голосування за річний звіт та дивіденди, учасники ознайомилися з потенційним впливом війни росії проти України на роботу ринку Lloyd’s.

Як з’ясував інтернет ресурс УкрСтрахування з виступу голови відділу ринків Lloyd’s Патріка Тірнана, вплив ситуації в Україні буде значним, але при цьому не було представлено жодних попередніх прогнозів. «Щоб забезпечити впевненість у наших оцінках, ми обрали цілеспрямований підхід, збираючи дані від керуючих агентів про класи, які найбільше торкнулися конфлікту та подальших санкцій», — сказав Тірнан.

Посилаючись на звичайну практику резервування Lloyd’s, Тірнан наголосив на готовності ринку реагувати на можливі потрясіння. “Ми поділимося з вами повнішою картиною в наших результатах за другий квартал, але ми не вважаємо, що є потреба в попередній оцінці”, – сказав він.

Раніше головний виконавчий директор страхового ринку Лондонський Lloyd’s Джон Ніл сказав: “Ми думаємо, що було складно оцінити втрати від COVID, але це буде набагато складніше”.

Коментарі