Лондонський страховий ринок Lloyd’s планує залишатися у своїй офісній будівлі як мінімум до 2031 року

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Лондонський страховий ринок Lloyd’s розмістився у примітній будівлі у самому центрі фінансового центру британської столиці. Цю будівлю називають культовою, оскільки раніше на її місці була штаб-квартира Ост-Індської компанії.

За словами голови Лондонського Lloyd’s Брюса Карнегі-Брауна, зараз ведуться переговори з орендодавцем щодо продовження терміну перебування Lloyd’s у цьому будинку до 2031 року. «Отже, основна увага приділяється 2031 році, який стане наступним проривом. Я сподіваюся, що ми дійсно досягнемо угоди з нашим орендодавцем у найближчі кілька тижнів, і що ми матимемо результат, який дозволить нам сказати», — сказав Карнегі-Браун в інтерв’ю Bloomberg.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що роботу офісної будівлі страхового ринку Lloyd’s в центрі Лондона було перервано через акцію протесту, яку влаштували активісти руху Extinction Rebellion, вимагаючи відмовитися від політики використання викопного палива.

У жовтні минулого року біля будівлі Lloyd’s протестуючі розлили речовину, схожу на нафту, щоб привернути увагу до своїх вимог та домогтися від учасників Лондонського Lloyd’s адекватних заходів щодо скорочення або відмови від копалин у своїх портфелях.

Коментарі