Негативний інвестиційний результат скандинавської Tryg відображає волатильність фінансових ринків

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Скандинавська страхова компанія Tryg звітувала про результати за перше півріччя та другий квартал, повідомивши про зростання преміального доходу на 5,3% та 6,8% відповідно.

Згідно з прес-релізом Tryg, показник прибутку в основному бізнесі без урахування інвестицій збільшився на 3% порівняно з прогнозними оцінками. Враховуючи сприятливі результати, у компанії залишили без змін прогнозний показник річного прибутку.

«У складних макроекономічних умовах із інфляційним тиском, що посилюється, цей сильний набір цифр свідчить про те, що основний бізнес знаходиться в хорошій формі, і дуже приємно бачити, що ми можемо залучити нових клієнтів і збільшити нашу виручку, реалізуючи синергію. від придбання», – прокоментував генеральний директор компанії Мортен Хюббе. За його словами, безпрецедентна волатильність фінансових ринків відбилася на інвестиційному результаті Tryg, “коли практично всі класи активів принесли негативну прибутковість”.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв про завершення угоди між канадською Intact Financial та компанією з Данії Tryg щодо купівлі однієї з провідних страхових груп Великобританії RSA.

Коментарі