Перестраховик PartnerRe завершив перше півріччя зі збитком $1,15 млрд

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Перестрахувальна компанія PartnerRe завершила перше півріччя зі збитком $1,15 млрд проти прибутку $248 млн за аналогічний період минулого року. Згідно з прес-релізом PartnerRe, збиток обумовлений «нереалізованими збитками за фіксованими термінами погашення у розмірі $591 млн і $1,4 млрд за другий квартал і півріччя відповідно через підвищення процентних ставок».

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що сукупний преміальний дохід збільшився на 10%, що дозволило досягти хороших результатів в андеррайтингу.

«Після завершення угоди Covéa щодо придбання PartnerRe на початку липня ми раді приєднатися до групи з такою багатою історією, сильним брендом та надійною фінансовою стійкістю.
збільшення цінності, яку ми надаємо всім нашим клієнтам, партнерам зі збуту, партнерам із капіталу та іншим зацікавленим сторонам», – прокоментував глава PartnerRe Жак Бонно.

Нагадаємо, у липні 2022 року угоду між французькою компанією взаємного страхування Covéa та Exor щодо купівлі перестраховика PartnerRe за 7,9 млрд євро завершено.

Коментарі