Перестраховик Peak Re відновлює прибутковість у результаті корегування бізнесу

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Перестрахувальна компанія з Гонконгу Peak Re за підсумками 2023 року заробила $200 млн. чистого прибутку проти збитку $261 млн. у 2022 році. Загальна валова сума преміального доходу Peak Re склала $1,76, прибуток від перестрахування $1,55 млрд.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу Peak Re відомо, що минулий рік для компанії характеризувався високою інфляцією, зростанням відсоткових ставок і продовженням дорогих стихійних лих.

За даними компанії, ці фактори призвели до обережнішого ставлення постачальників перестрахувального капіталу, хоча протягом року «переважав сприятливий попутний вітер»: ціни на перестрахування зростали, а умови посилювалися.

Peak Re перебудувала свій портфель активів та бізнес-напрямок майнового страхування (P&C), щоб знизити волатильність результатів, зберігши при цьому глобальну диверсифікацію.

Нагадаємо, міжнародне рейтингове агентство AM Best зберегло негативний прогноз для перестраховика із Гонконгу Peak Re. Агентство також підтвердило рейтинг фінансової стійкості компанії на рівні A-і довгостроковий кредитний рейтинг емітента на рівні a-.

Коментарі