Перестраховик SCOR з 2023 року відмовиться від підтримки нафтових родовищ

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Вчора в Парижі відбулися загальні збори акціонерів французької перестрахувальної компанії SCOR, на яких затверджено річний звіт, розглядалися кадрові питання, терміни та розмір дивідендів, а також нові плани сталого розвитку.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на прес-реліз SCOR, вже з 2023 року Група відмовиться від страхового та перестрахувального покриття проектів з розвідки та розробки нафтових родовищ. Ще однією новою метою SCOR стало збільшення вдвічі охоплення низьковуглецевих джерел енергії до 2025 року.

«SCOR має давню відданість боротьбі зі зміною клімату, вживаючи численні дії, щоб допомогти скоротити викиди парникових газів та полегшити справедливий перехід до низьковуглецевої економіки. Підтримка клієнтів, коли вони змінюють свої бізнес-моделі у цьому напрямі, є частиною вкладу Групи у добробут, стійкість та сталий розвиток суспільства», — йдеться у прес-релізі.

Нагадаємо, за підсумками перших трьох місяців SCOR відзвітувала про збиток у розмірі 80 млн. євро проти прибутку 45 млн. євро в аналогічному періоді минулого року.

Коментарі