Перше півріччя для компанії Chubb ознаменувалося кількома рекордами

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародна страхова компанія Chubb відзвітувала про результати за перше півріччя, повідомивши про чистий прибуток $3,19 млрд проти $4,57 млрд в аналогічному періоді минулого року. Скорочення у річному співвідношенні становило 30,1%.

Чистий прибуток на одну акцію склав $2,86 проти $5,06 роком раніше. Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо з прес-релізу Chubb. Комбінований коефіцієнт у секторі майнового страхування становив 84%, рекордний показник для компанії.

Еван Г. Грінберг, голова і головний виконавчий директор Chubb, прокоментував: «У нас був видатний квартал/…/Основний операційний прибуток на акцію склав 4,20 долара США, що на 16% вище, дохід від андеррайтингу P&C перевищив 1,4 млрд доларів США, що на 21% більше, за сукупного коефіцієнта 84%, а скоригований чистий інвестиційний прибуток склав 950 млн доларів США — все це рекорди».

Нагадаємо, на початку місяця Chubb завершила операцію з придбання портфеля страхування життя та інших видів страхування у країнах Азіатсько-Тихоокеанського регіону у компанії Cigna за $5,36 млрд.

Коментарі