Пильну увагу Generali привертають інвестиційні компанії із США

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Італійська страхова група Generali прагне розширити спектр іноземних інвестицій за рахунок придбання спеціалізованих компаній із США. Про це повідомляє Bloomberg.

“Ми прагнемо розширити наші інвестиційні можливості за рахунок придбання контрольних пакетів акцій малих та середніх компаній, які мають досвід роботи в цих сегментах”, – заявив в інтерв’ю Bloomberg виконавчий директор Generali з управління активами Карло Трабаттоні. В даний час Група веде переговори із кількома інвестиційними компаніями.

Розширенням своєї традиційної сфери інвестицій назвали у Generali зацікавленість у проектах, пов’язаних із відновлюваними джерелами енергії.

Інтернет-ресурсу УкрСтрахування відомо, що під управлінням Generali знаходиться 575 млрд євро. Більшість інвестицій Generali є активами страхувальників, але Група прагне збільшити частку активів від третіх осіб.

Раніше повідомлялося, що страхова група Generali у рамках глобальної мережі Human Safety Net надає допомогу тимчасово переміщеним особам з України.

Коментарі