Страхова група AIG обмежує перелік ризиків, що покриваються, для компаній з України та росії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Для захисту від надмірних страхових претензій глобальна страхова група AIG готує план, що обмежує андеррайтинг ризиків для компаній з України та росії. Про це агентству Reuters повідомив високопоставлений менеджер із міжнародної брокерської компанії Marsh.

За словами джерела, AIG розглядає можливість розширення переліку винятків із страхового покриття ризиків підприємств, які працюють в Україні та росії. Джерело допускає аналогічні дії щодо компаній із Білорусі.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що у разі застосування таких обмежень AIG стане першим глобальним страховиком, за яким можуть наслідувати й інші гравці страхового та брокерського ринку.

Страхові брокери Aon і Willis Towers Watson вже заморозили операції в росії, а перестраховики Munich Re і Swiss Re заявили, що не укладатимуть нові страхові контракти в росії.

Нагадаємо, Лондонський ринок морського страхування (London Marine Insurance Market) оголосив усю прилеглу до росії акваторію зоною високого ризику, тим самим підвищивши вартість морського страхування для судновласників.

Коментарі