Відновлювана енергетика Японії отримає покриття від британських страховиків

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
У рамках саміту країн-учасниць G7 Великобританія висловила активну зацікавленість стати учасницею проектів морської вітроенергетики Японії.

За словами міністра енергетичної безпеки Гранта Шаппса, Великобританія хоче взяти участь у проектах відновлюваної енергії, включаючи фінансування та страхування.

Інтернет-ресурсу УкрСтрахування відомо, що зустріч учасників G7 відбулася в японському місті Саппоро. У ході дводенного саміту G7 було ухвалено рішення про прискорення розвитку відновлюваних джерел енергії. Зокрема, планується збільшити сукупну потужність вітрогенерації на 150 ГВТ до 23 року, сонячної енергії – на 1 ТВт.

Нагадаємо, кілька днів тому стало відомо про вихід зі складу Альянсу страховиків Net-Zero компаній Munich Re та Zurich Insurance. Рішення про вихід із NZIA стало наслідком нової методики вимірювання та розкриття інформації про викиди парникових газів. У заяві компанії йдеться про плани “зосередити власні ресурси на підтримці клієнтів при переході” до нульового рівня викидів СО2.

Коментарі