Зобов’язання перестраховика SCOR — несмілива політика, яка не виключає все викопне паливо

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Заявлені зобов’язання французької перестрахувальної компанії SCOR не підтримувати проекти з розробки та експлуатації нафтових родовищ є «недолугою політикою», оскільки не поширюються на газові родовища. Така реакція від екологічних організацій у відповідь кліматичні зобов’язання SCOR.

Дозволяючи використання газу, а також роблячи винятки для деяких нових нафтових родовищ, (SCOR не змогла – ред.) пройти навіть половину шляху. Ми повторюємо наш заклик до SCOR усунути розрив між її несміливими зобов’язаннями та науковими імперативами», – заявив представник неурядової організації Reclaim Finance.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що на загальних зборах акціонерів SCOR було заявлено про відмову від страхового та перестрахувального покриття проектів з розвідки та розробки нафтових родовищ. Ще однією новою метою SCOR стало збільшення вдвічі охоплення низьковуглецевих джерел енергії до 2025 року.

На думку екологічних активістів, цей крок не наблизив перестраховика до інших провідних груп, серед яких — Allianz, Swiss Re та Hannover Re, які вже виключили нові проекти з видобутку нафти та газу.

Коментарі